FÆLLESSANG MED EN TIDLIGERE MELLERUP-ELEV

borringRasmus Skov Borring synger og fortæller – tirsdag d. 24/2 2015, kl. 19.30

Pianisten, komponisten og foredragsholderen Rasmus Skov Borring vender tirsdag 24. februar tilbage til Mellerup Efterskole. Anledningen er en invitation fra Mellerup Valgmenighed og Mellerup Efterskole.

Når dørene bliver slået op til spisesalen på Mellerup Efterskole kl. 19.30, får man mulighed for at opleve glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver. Alle er velkomne og Mellerup Valgmenighed og Mellerup Efterskole håber, at mange vil komme og være til at skabe en stemningsfuld aften. Rasmus Skov Borring er optaget at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han vil til aftenen udvælge forskellige tiders tekster og kompositioner fra den danske højskoletradition kombineret med fortælling om sangene – helt i tråd med værdierne i Mellerup Valgmenighed og Mellerup Efterskole.

Det bliver et glædeligt gensyn, da Rasmus er tidligere elev på Mellerup Efterskole.

Rasmus Skov Borring har udgivet flere cd’er med bl.a. instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange. Han har komponeret musikken til »Gi’ os lyset tilbage«, som er efterskolernes landsstævnesang fra 2009 og »Livsuret«, der var den officielle DGI landsstævne sang i 2013. Derudover er han tidligere huspianist på ARoS Aarhus Kunstmuseum og optræder både solo og med sit danseorkester Sophie Shag.